سفارش تبلیغ
صبا ویژن

شورک چه بلند وبام شورک چه بلند......

با عرض سلام وتبریک عید نوروزخدمت همه دوستان گرامی

از همه شما به خاطر این تاخیر طولانی مدت معذرت میخوام انشاا... در سال جدید بتونیم در کنار هم دیگه لحظات شاد وخوبی رو سپری کنیم

به عنوان دست گرمی وشروع مجدد نسبتا خوب دو تاموضوع جدید برای معرفی دارم:

1-اول اینکه سایت جدید هیات بقیه الله (عج)شهیدیه به همت گروه رایانه هیات در آستانه راه اندازی هستش که آدرسش رو براتون میذارم بچه هیاتی ها حالشوببرن ما رو هم دعا کنند

http://yasenili.ir/

2-کتاب فرهنگ نامه شورک همه با زحمات پژوهشگر ارجمندآقای محمد کارگر شورکی به زیور طبع آراسته شده که به همتون توصیه میکنم حتما مطالعه کنید برای تهیه اش هم به  فروشگاه کلبه خاطرات واقع در خیابان اصلی شهیدیه مراجعه کنید تلفن تماس:7741595


ارسال شده در توسط مهدی اسداله
امید حسینی در وبلاگ «آهستان» نوشت:

رگی دیگر از یک دروغ 30 ساله!

سی سال است که دشمنان امام و انقلاب، با وارونه سازی یک خبر و تحریف ماجرا، مدعی هستند که امام خمینی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به مردم ایران قول داده است که آب و برق مجانی می‌شود. دروغگویان حتی مدعی هستند که امام بزرگوار ما، در بدو ورود به وطن یعنی در دوازدهم بهمن سال 57 این وعده را به مردم داده است!

اما رجوع به اصل سخنان امام در بهشت زهرا نشان می‌دهد که اصلا و ابدا چنین وعده‌ای در سخنرانی امام خمینی وجود ندارد و در حقیقت این مساله مربوط است به سخنرانی ایشان در 12 اسفند سال 57 و در مدرسه فیضیه.

البته برای دشمنان امام فرقی نمی‌کند که این سخنرانی مربوط به 12 بهمن باشد یا 12 اسفند. آنها با استناد به این سخنرانی و عدم تحقق چنین وعده‌ای، می‌خواهند اینگونه وانمود بکنند که امام خمینی و یا انقلاب، مردم را فریب داده‌اند و یا با چنین وعده‌هایی انقلاب را پیش برده‌ا‌ند و یا اینکه این قبیل وعده‌ها فاقد پشتوانه علمی و کارشناسی و به دور از واقعیت بوده است! متاسفانه در نوشته‌های ضدانقلاب انواع و اقسام توهین و اهانت و فحاشی را علیه امام می‌بینیم.

در مقابل، دوستان امام و انقلاب و حتی برخی مسئولان رسمی کشور هم گاهی ضمن تایید این مساله، به زعم خود سعی کرده‌اند با توجیهات مختلف از امام و انقلاب دفاع کنند! گویا اینها هم باور کرده‌اند که امام چنین وعده‌ای را به مردم داده است! مثلا آقای علیرضا محجوب نماینده مجلس گفته است:«حضرت امام خمینی (ره) پس از پیروزی انقلاب اسلامی اعلام کردند آب و برق برای مردم رایگان است، اما پس از آن کارشناسان اعلام کردند که اجرای این موضوع تنها برای افراد کف جامعه امکانپذیر است.»

این اظهارات موافق و مخالف در حالی صورت می‌گیرد که مراجعه به اسناد انقلاب و آرشیو مطبوعات آن روز، نشان می‌دهد که شخص دیگری غیر از امام برای اولین بار این وعده را به مردم داده است! در حقیقت مطلب امروز من هم افشای این دروغ سی ساله و بیان یک واقعیت پنهان است.

ابتدا به عبارت امام توجه کنید: «علاوه بر اینکه زندگی مادی شما را میخواهیم مرفه بشود، زندگی معنوی شما را میخواهیم مرفه کنیم. شما به معنویات احتیاج دارید، معنویات ما را اینها بردند. دلخوش نباشید که تنها مسکن میسازیم ، آب و برق را برای طبقه مستمند مجانی میکنیم اتوبوس را برای طبقه مستمند مجانی میکنیم دلخوش به این مقدار نباشید معنویات شما را، روحیات شما را عظمت میدهیم. شما را به مقام انسانیت می‌رسانیم. اینها شما را منحط کردند؛ این قدر دنیا را پیش شما جلوه دادند ‌که خیال کردید همه چیز ‌این ‌است.»

همان طوری که اشاره شد این سخنرانی مربوط است به روز شنبه دوازدهم اسفند 1357. از این عبارات مشخص می‌شود که حتما شخصی غیر از امام این دلخوشی مادی را برای مردم به وجود آورده است! با مرور اخبار روزهای قبل از سخنرانی امام، این شخص نامعلوم و این حقیقت پنهان مشخص می‌شود.

کیهان 8 اسفند 1357 /

سخنگوی دولت : «برای کم در آمدها؛ آب و برق مجانی می‌شود!» سخنگوی دولت کسی نیست جز آقای عباس امیرانتظام! به عبارت دیگر لایحه‌ی آب و برق مجانی را اولین بار دولت موقت مهندس بازرگان تصویب کرد و وعده‌ی آنرا هم به مردم داد و امام خمینی چند روز بعد، این وعده‌ی دولت موقت را تصحیح و تکمیل کردند!

در حقیقت امام به خاطر این که مبادا این قبیل وعده‌های دولتی، انقلاب اسلامی را به انقلابی صرفا مادی و با اهدافی مادی تبدیل کند، مصوبه دولت موقت را اینچنین تصحیح می‌کند که دلخوش به این نباشید که آب و برق مجانی می‌شود! امام بزرگوار ما توضیح می‌دهد که انقلاب اسلامی علاوه بر اینکه وظیفه دارد به فکر رفاه مادی مردم باشد، دنبال رفاه و سعادت معنوی آدمها هم هست. چرا که انقلاب اسلامی بیشتر از آنکه مادی باشد، انقلابی معنوی برای گستتن بندهای اسارت و بردگی ناشی از استبداد و استعمار و استحمار بود.

پس در سخنان امام خمینی وعده‌ای وجود ندارد. ایشان با توجه به احتمال تغییر ذائقه مردم و تحریف معنا و مفهوم و آرمان انقلاب، هدف اصلی انقلاب را برای مردم و شاید هم برای دولت موقت تبیین ‌کردند.
فراموش نکنیم که دولت مهندس بازرگان و اعضای کابینه و شخص آن مرحوم، خودشان را آدم‌هایی متخصص و روشنفکر می‌دانستند که توانایی حل مشکلات مردم را دارند. آنها گاهی به صراحت و گاهی هم با ایما و اشاره، روحانیون و رهبران انقلاب را به سنتی بودن و بی‌سواد بودن متهم می‌کردند!

به هرحال خوب یا بد، جدای از اینکه موافق این وعده باشیم یا مخالف آن و اصلا هر تفسیری که برای وعده آب و برق مجانی داشته باشیم، این دولت بازرگان بود که اولین بار این لایحه را تصویب کرد و خبر این وعده‌ی تاریخی را هم شخص آقای امیرانتظام یعنی سخنگوی دولت موقت و معاون نخست وزیر وقت در اختیار مطبوعات قرار داد!

پس اگر به زعم ضدانقلاب، وعده‌ی دروغی داده شده و یا وعده‌ای غیرکارشناسی به مردم داده شده، چرا کسی از بازرگان و دولت موقت اسم نمی‌برد؟! عدم اشاره ضدانقلاب و حتی دوستان انقلاب در سی سال گذشته به این حقیقت مهم و پنهان، جالب و عجیب است. اگر عبارت «آب و برق مجانی» را در اینترنت جستجو کنید، صدها و شاید هزاران سایت و وبلاگ و کلیپ و فیلم اهانت آمیز علیه امام خمینی پیدا می‌کنید که همه آنها بدون کمترین اشاره‌ای به این مصوبه دولت بازرگان، فقط و فقط به امام خمینی اهانت می‌کنند! اما کسی نمی‌گوید که سخنان امام، در حقیقت اشاره به وعده دولت بازرگان بوده است!

امروز که به مدد آرشیو کیهان، مشخص شده است اولین بار این وعده را دولت موقت به نخست وزیری مهندس بازرگان به مردم داده و خبر آن را هم شخص عباس امیرانتظام در اختیار مطبوعات قرار داده، آیا دروغگویان و هتاکان، به این حقیقت اعتراف می‌کنند؟ البته احتمالا، حالا که همه چیز ثابت شده، باز هم باید منتظر سوالات و شبهات جدید باشیم! ماجرای گاو بنی اسرائیل را که یادتان  هست؟!

به نقل از میبد ما

http://meybodema.com


ارسال شده در توسط مهدی اسداله

 

 


ارسال شده در توسط مهدی اسداله

عید غدیر وعید ولایت برهمه مسلمانان جهان مبارک باد

   

آیه 55 سوره مائده:

سرپرست و رهبر شما تنها خداست، و پیامبر او ، و آنها که ایمان آوردند و نماز رابر پا می دارند ودر حال رکوع زکات می پردازند

 

 

تفسیر:

در شأن نزول آیه آمده است سائلی وارد مسجد رسول خدا (ص) شد واز مردم درخواست کمک کرد

کسی چیزی به او نداد .

حضرت علی(ع) در حالی که به نماز مشغول بود، در حال رکوع، انگشتر خود را به سائل بخشید .

در تکریم این بخشش، این آیه نازل شد .

ماجرای فوق را ده نفر از اصحاب پیامبر مانند ابن عباس، عمار یاسر، جابربن عبدالله ، ابوذر ، انس

 بن مالک ، بلال و… نقل کرده اند وشیعه وسنی در این شأن نزول ، توافق دارند ( الغدیر، ج2 ، ص

52، احقاق الحق ، ج2، ص400 وکنزالعمال ،ج6، ص391 ) عمار یاسر میگوید پس از انفاق انگشتر در نماز ونزول آیه بود که رسول خدا (ص) فرمود :

من کنت مولاه فعلی مولاه

( تفسیر المیزان )

پیامبر اکرم (ص) در غدیر خم، برای بیان مقام حضرت علی(ع) این آیه را تلاوت فرمود ( تفسیر صافی)

 

آیه67 سوره مائده:

ای پیامبر آنچه از طرف پروردگارت برتو نازل شده است کاملاً به مردم برسان واگر نکنی ، رسالت او را انجام نداد ای وخدا وند تورا از خطرات احتمالی مردم نگاه می دارد ، و خدا وند جمعیت کافران لجوج را هدایت نمی کند

 

تفسیر:

این ایه به دلایلی که خواهد آمد مربوط به جانشینی حضرت علی(ع) ونصب او به ولایت در غدیر خم

  به هنگام برگشت پیامبر اکرم(ص) از سفر حج در سال دهم هجری است.

جالب ایتکه این آیه در میان دو آیه ای قرار گرفته که مربوط به اقامه کتاب آسمانی است وشاید اساره به این باشد که میان رهبر معصوم واقامه کتاب آسمانی، پیوند محکمی برقرار است . آری،

 امام است که میتواند کتاب آسمانی را به پا دارد واین کتاب خدا است که میتواند امام واقعی را معرفی کند.

همه مفسران شیعه به اتکای روایت اهل بیت (ع) ونیز بعضی از مفسران اهل سنت به عنوان یکی از مصادیق ، آیه را مربوط به نصب حضرت علی (ع) در غدیر خم به ولایت وامامت دانسته اند

( تفاسیر کبیر فخر رازی والمنار )

جالب آنکه صاحب تفسیر المنار از مسند  احمد وترمذی ونسائی وابن ماجه ، حدیث من کنت مولاه فعلی مولاه را به سند صحیح وموثق بیان کرده است وسپس با دو

جمله به خیال خود درآن تشکیک نموده است !

اول این که مراد از ولایت ، دوستی است .

 ( غافل از آنکه دوستی نیاز به بیعت گرفتن وتبریک گفتن وآن همه تشریفات در غدیر خم نداشت)

 دوم آنکه اگر حضرت علی(ع) امام ورهبر بعد از رسول اکرم (ص) بود چرا فریاد نزد وماجرای نصب خود را در غدیر نگفت ؟!

(غافل از آنکه در سراسر نهج البلاغه وکلمات حضرت علی(ع) ناله ها وفریاد ها مطرح است، ولی صاحب المنار گویا آن ناله ها وفریاد ها را نشنیده است )

 

در تمام قرآن تنها در این آیه است که پیامبر اکرم(ص) نسبت به کتمان پیام ، تهدید شده که اگر

نگویی ، تمام آنچه را که در 23 سال رسالت گفته ای هدر میرود . پس باید دید چه پیام مهمی است

 که اینگونه بیان می شود پیامبر اکرم(ص) به حضرت علی(ع) فرمود :

اگر آنچه در باره ولایت تو است به مردم نرسانم تمام اعمال من محو می شود . ( تفسیر نور الثقلین

وامالی صدوق ، صفحه400)

در این آیه چند نکته است که جهت گیری محتوایی آن را روشن می کند !

1- سوره مائده ، در اواخر عمر شریف پیامبر نازل شده است.

2- در این آیه بجای یا ایها النبی ، تعبیر یا ایها الرسول آمده ایت که نشانه یک رسالت مهم است

3- به جای فرمان ابلغ ، فرمان بلغ آمده که نشانه ی ابلاغ قطعی ورسمی ومهم است

4- پیامبر نسبت به نرساندن یک پیام مهم تهدید شده که اگر نگوید ، همه زحماتش به هدر می رود

5- رسول خدا(ص) از عواقب کار حراس دارد که خداوند اورا دلداری می دهد که ما تورا از شر مردم نگه میداریم.

------------------------------

نقل ازوبلاگ بگویاعلی


ارسال شده در توسط مهدی اسداله

یا بقیه الله....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ابروی تو قبله نمازم باشد

یاد تو گره گشای رازم باشد

از هر دوجهان برفکنم روی نیاز

گرگوشه چشمت به نیازم باشد


ارسال شده در توسط مهدی اسداله
<      1   2